Ett virtuellt företag

Vår organisation använder teknik för att lösa dina arbetsuppgifter på distans oavsett var ditt företag finns.

Molnprogramvara

Din baltiska assistent kan hjälpa dig på alla större molnbaserade affärssystem.

Skapa idéer

Vi utför inte bara dina uppgifter. Våra kompetenta virtuella assistenter kommer alltid att försöka förbättra dina processer och göra verksamheten effektivare.

Kundtjänst

Ditt baltiska assistentteam ger utmärkt kundservice. Vi finns där när du behöver oss.

Vår berättelse

Baltic Assist grundades av Per Moller och Andzej Rynkevic. Per Moller har arbetat som Managing Partner hos EY både i Baltikum och i Danmark. Andzej Rynkevic har tidigare arbetat för Barclays Technology Center i Litauen.

Jag har arbetat i de baltiska staterna sedan länderna blev självständiga. Jag har alltid varit väldigt imponerad av ivern och kvaliteten hos studenterna som tar examen från universiteten i Litauen. Jag tror att de flesta företagen i Västeuropa skulle se både betydande fördelar och kostnadsbesparingar genom att använda baltisk personal för de flesta administrativa uppgifterna.
Molnbaserad teknik tillåter nu att resursdelning sker, och det är därför vi har skapat Baltic Assist.
Jag hoppas att du kommer vara lika nöjd med dina baltiska kollegor som jag har varit i mer än 20 år.

Per Møller

Grunnlegger, Baltic Assist

Jag har alltid värderat frihet i mitt liv. Jag har träffat ett dussintal likasinnade människor, och upptäckt att det finns ett behov av en mer virtuell företagsform.
När jag arbetade på Barclays undrade jag varför baltiska back-officetjänster bara skulle vara tillgängliga för multinationella företag. När vi såg den här affärsmöjligheten bestämde vi oss för att skapa ett företag med entusiastiska och erfarna unga akademiker som stöttar internationella företag var som helst.
Ett baltiskt back-office är nu möjligt för företag av alla storlekar.

Andzej Rynkevic

VD, Baltic Assist

Vision

Det bästa virtuella assistentföretaget i Europa

Vår vision är att bli det bästa virtuella assistentföretaget i Europa i våra kunders och medarbetares ögon. Vi kommer att be om din feedback och utvärdering och låta dig bestämma när vår vision uppnås.

Mission

Nya standarder inom virtuella assistentindustrin

Vår mission är att åstadkomma nya standarder inom den virtuella assistentindustrin. De nya, högre standarderna kommer att vara kärnan i allt som vi kommer att försöka uppnå i framtiden.