Ekonomiska nyheter

Bokföringstjänster för e-pengarföretag i Litauen

e-pengar

Antalet e-pengarföretag ökar snabbt – både över hela världen och här i Litauen.

På grund av landets utmärkta infrastruktur och gynnsamma lagar för etablering av ett företag, är Litauen på väg att bli det europeiska FinTech (finansiell teknologi) navet.

Därför kommer vi i den här artikeln att ta en titt på e-pengarföretag i Litauen, med fokus på vikten av att hitta högkvalitativa och pålitliga redovisningstjänster.

Litauen som ett FinTech-nav

Varje år etableras fler och fler e-pengarföretag i Litauen. Dessutom väljer ett ständigt ökande antal utländska företag Litauen som ett land för att öppna sina dotterbolag.

Litauen värderas högt på grund av dess strategiska geografiska läge, fantastiska infrastruktur, duktiga medarbetare och statligt stöd när det gäller etablering av företag.

Närvarande, Litauens centralbank övervakar 73 e-pengarinstitut, Inklusive Via betalningar, Det var betalt, Wallter, Perlas Finans, Paydoo BetalningarOch mycket mer.

E-pengarföretag som Bank of Lithuania licensierar har rätt att:

  • utfärda e-pengar,
  • utföra pengaöverföringar,
  • utföra betalningstransaktioner,
  • utföra autogiro eller kreditöverföringar,
  • och mycket mer.

Ett ökande antal e-pengarföretag i Litauen gör att behovet av tjänster för att stödja e-pengarföretag är lika stort som aldrig förr.

Bokföringstjänster är av särskild betydelse. Att hantera penningrelaterad verksamhet är nyckeln för sådana företag när det gäller ekonomiska vinster och vidareutveckling.

Därför är det avgörande att hitta ett pålitligt och erfaret team av revisorer.

Välja redovisningstjänster för e-företag

När det gäller att välja redovisningstjänster för ett e-pengarföretag finns det några viktiga saker att tänka på:

  1. Pålitlighet. I FinTech-världen är tid pengar. Därför är missade deadlines inte acceptabla. För att säkerställa samarbete med ett pålitligt redovisningsföretag, gör noggranna efterforskningar och lita på värdefulla rekommendationer och recensioner.
  2. Välj en leverantör licensierad av Bank of Litauen. Om du gör det säkerställer du sannolikheten för att få tjänster av högsta kvalitet utan kostsamma misstag.
  3. Utmärkta engelska kunskaper. Att arbeta i en internationell miljö kräver att du behärskar engelska. Därför måste redovisningsföretag anställa proffs som är flytande i muntlig och skriftlig engelska.
  4. Erfarenhet av internationella kunder. Att arbeta i en nationell miljö är inte detsamma som att dela lekplatsen med världens största aktörer. Därför är det viktigt att välja en redovisningsleverantör med tillräcklig erfarenhet och förståelse för hur det är att arbeta med de bästa i världen.
  5. Spårningsrekord. För att ditt e-pengarföretag ska uppnå bästa resultat, välj en leverantör av redovisningstjänster med meritlista. Det hjälper till att förhindra samma misstag och fokusera på att vinna så mycket som möjligt.

Varför Baltic Assist är en utmärkt leverantör av redovisningstjänster

Kommanditbolaget Baltiska virtuella assistenter arbetar dagligen för att bryta internationella barriärer och tillhandahålla kostnadsreducerande redovisningstjänster för företag, inklusive e-pengarföretag, över hela världen.

Sedan 2015 har företaget fokuserat på att säkerställa kostnadseffektiv redovisningshjälp praktiskt taget. På så sätt sparar kunden både tid och pengar utan att ge avkall på kvaliteten.

Vi är vana vid att arbeta inom snäva deadlines samtidigt som vi säkerställer högsta kvalitet. Vårt främsta mål är att säkerställa att våra internationella partners får sina redovisningstjänster levererade i tid och utan misstag.

Genom att arbeta med oss ​​får du tillgång till spetskompetens, maximal effektivitet och framför allt proaktiv projektledning som sparar ditt företag pengar.

Om du inte har hittat den bästa tjänsten för dig, se till att du kontakta vårt team. Vi är övertygade om att vi kommer att erbjuda redovisningstjänster anpassade till ditt e-pengarföretags individuella behov.

Bottom line

Med ett ständigt ökande antal e-pengarföretag i Litauen kommer efterfrågan på högkvalitativa redovisningstjänster sannolikt att öka.
I den här artikeln har vi delat med oss ​​av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer en leverantör av redovisningstjänster och varför Baltic Assist kan passa dig bäst.
Att investera i pålitliga och förstklassiga redovisningstjänster kommer att främja ditt företags tillväxt och säkerställa dess fortsatta utveckling.