Ekonomiska nyheter

Baltic Assist — En av de bästa kopplingsledarna inom finansiell redovisning 2022

Finansiell redovisning

På Baltic Assist är vi redo att registrera, sammanfatta och rapportera dina transaktioner genom effektiva och effektiva lösningar. Beläget i Vilnius, Litauen, är vårt team ovilligt att kompromissa med kvalitet framför någonting. Vi ser till att våra kunder får de tjänster i världsklass de förtjänar. Det är på grund av deras framgång och stöd som vi firar en minnesvärd milstolpe idag.

En av de bästa redovisningsbyråerna 2022 erkänd av Clutch

Under den årliga Clutch Leaders Awards-cykeln, Baltic Assist blev officiellt erkänt som ett av de bäst presterande redovisningsbyråerna för 2022!

För att ge dig mer sammanhang, Koppling är en oberoende B2B-granskningsplattform som guidar webbläsare genom olika branscher och regioner. Varje år går sajten igenom en rigorös utvärderingsprocess för att välja ut och hylla ledarna från sina respektive områden och fokus. En av huvudvariablerna som beaktas för 2022 Clutch Award är kundrecensioner.

På grund av den fantastiska feedback som våra kunder gav, firar vi detta fenomenala pris. Bara det faktum talar för sig självt. Vi har vår framgång att tacka våra kunders stöd och förtroende.

Tack så mycket till alla som trodde på oss. Dina vänliga ord inspirerar oss att arbeta hårdare och sträva mer efter excellens. 

”De tillhandahåller högkvalitativ service och försöker alltid lösa problem när de dyker upp. Baltic Assist hjälper till att minska detaljnivån och antalet transaktioner jag behöver engagera mig i, vilket är oerhört användbart.” — Verkställande direktör, Palliance

"Deras arbetsmoral är imponerande. De är engagerade i vad de gör för oss, trots att de är ett outsourcingföretag. Vi känner att de är en del av vår organisation och vi har en bra relation med dem.” — Ekonomichef, OrderYOYO

Vi kan inte vänta med att låsa upp fler utmärkelser och möjligheter som denna i framtiden! Låt oss vara en del av varandras resa! Kontakta Baltic Assist idag och ta reda på vad vi mer kan göra för dig.