Karriär

Välkommen till Baltic Assist Community. Vill du gå med oss? Vi är det första företaget i Litauen som enbart fokuserar på att skapa jobbmöjligheter på distans.
FLEXIBILITET
Vi låter vårt team utveckla sin arbetsplats på det sätt som det är bättre för dem. Du kan enkelt kombinera arbete från ett kontor med arbete hemifrån. Eller till och med arbeta någonstans långt, långt borta medan du ligger på stranden.
PERSONLIG UTVECKLING
Baltic Assist kommer att investera mycket i din personliga utveckling. Skickar dig till konferenser, upphandlar färdighetsorienterad individuell utbildning - vi gör allt för att du ska kunna övervinna alla hinder och hantera varje utmaning som kan komma i din väg under ditt arbete.
SOCIALT ANSVARIG
Vi bygger en ansvarsfull och progressiv organisation där alla har en röst, där dina behov av en lämplig arbetsmiljö tillgodoses. Om någon kämpar eller har händerna fulla är nästa man eller kvinna redo att täcka och hjälpa.
GEMENSKAP
Socialt möte, arbetsmiljöarbete och mycket mer pågår bakom stängda dörrar på Baltic Assist. Vi är en stor familj som hjälper varandra när det finns behov och delar med oss ​​av råd, vägleder varandra. Du kommer aldrig att känna dig hjälplös eller lämnas ensam för att ta itu med återkommande problem.
Vi utrustar dig med verktygen för att blomstra
Hos oss har du möjlighet att trivas professionellt och avancera vidare. Vi välkomnar oberoende sinnen och främjar en arbetskultur där alla inspireras att växa och lära av de bästa talangerna i branschen.

Här investerar vi mycket i vår framtid, inklusive varje enskild teammedlem!

Vi handlar alla om lagarbete och frihet på arbetsplatsen
Transparens, hjälpsamhet och en positiv miljö är nyckelaspekterna i våra team. Det gör att vi kan frodas som en grupp människor som alltid kan nås när vi behöver hjälp med ett projekt, problem på jobbet eller personliga angelägenheter.

Det finns ingen inre cirkel på Baltic Assist. Således kan alla från VD till junior eller praktikant dela idéer, ta på sig mer ansvar och engagera sig i företagslivet.

Skyrocka din karriär hos oss!
Vi har växt snabbt de senaste 7 åren nu!

Vår målmarknad sträcker sig varje år och nu har vi kunder över hela världen.

Med mer än 500 framgångsrikt levererade projekt strävar vi efter att tillhandahålla de mest effektiva och kostnadseffektiva digitala tjänsterna, erbjuda innovativa affärslösningar och bygga förtroende bland våra kunder, intressenter och anställda.

Vi bygger en positiv miljö på kontoret som hjälper oss att leverera på de ambitioner och värderingar vi sätter upp oss
Vi främjar nyfikenhet

Affärsresor, konferenser

Deltagande i CSR-projekt

Internet bibliotek

Teamworkshops

Vi skapar komfort

Fullsatt kök

Automatiska verktyg för arbete

Flexibla arbetsmöjligheter

Personliga mentorer

Vi avancerar tillsammans

Lärande händelser

Remissbonusar

Till minne av prestationer

Personliga utvecklingsprogram

Vi underblåser lagarbete

Gemensamma arbeten

Kontorsspelkvällar

Sportaktiviteter

Kvartalsfester