Karriär

Välkommen till Baltic Assist Community. Vill du bli en av oss? Vi är det första företaget i Litauen som enbart fokuserar på att skapa möjligheter till distansjobb.
FLEXIBILITET
Vi låter våra medarbetare utveckla sin arbetsplats på det sätt som passar dem bäst. Du kan enkelt kombinera arbete från ett kontor med arbete hemifrån. Eller till och med arbeta någonstans långt, långt borta medan du ligger på stranden.
PERSONLIG UTVECKLING
Baltic Assist kommer att investera mycket i din personliga utveckling. Vi skickar dig på konferenser, upphandlar kompetensinriktad individuell utbildning - vi gör allt för att du ska kunna övervinna alla hinder och hantera alla utmaningar som kan komma i din väg under ditt arbete.
SOCIALT ANSVARSTAGANDE
Vi bygger en ansvarsfull och progressiv organisation där alla har en röst och där dina behov av en lämplig arbetsmiljö tillgodoses. Om någon kämpar eller har händerna fulla är nästa man eller kvinna redo att täcka upp och hjälpa till.
GEMENSKAP
Sociala sammankomster, arbetsmiljöarbete och mycket annat sker bakom stängda dörrar på Baltic Assist. Vi är en stor familj som hjälper varandra när det behövs, delar med oss av råd och vägleder varandra. Du kommer aldrig att känna dig hjälplös eller lämnas ensam för att hantera återkommande problem.
Vi ger dig de verktyg du behöver för att blomstra
Hos oss har du möjlighet att utvecklas professionellt och avancera ytterligare. Vi välkomnar självständiga tankar och främjar en arbetskultur där alla inspireras att växa och lära sig av de bästa talangerna i branschen.

Här investerar vi mycket i vår framtid, inklusive varje enskild teammedlem!

Vi är alla för teamwork och frihet på arbetsplatsen
Öppenhet, hjälpsamhet och en positiv miljö är de viktigaste aspekterna i våra team. Det gör att vi kan utvecklas som en grupp människor som alltid kan kontaktas när de behöver hjälp med ett projekt, problem på jobbet eller personliga angelägenheter.

Det finns ingen inre cirkel på Baltic Assist. Därför kan alla, från VD till junior eller praktikant, dela idéer, ta på sig mer ansvar och engagera sig i företagets liv.

Sätt fart på din karriär med oss!
Vi har vuxit snabbt under de senaste 7 åren nu!

Vår målmarknad sträcker sig varje år, och nu har vi kunder över hela världen.

Med mer än 500 framgångsrikt levererade projekt strävar vi efter att tillhandahålla de mest effektiva och kostnadseffektiva digitala tjänsterna, erbjuda innovativa affärslösningar och bygga förtroende bland våra kunder, intressenter och anställda.

Vi skapar en positiv miljö på kontoret, vilket hjälper oss att uppnå de ambitioner och värderingar vi har satt upp för oss själva
Vi främjar nyfikenhet

Företagsresor, konferenser

Deltagande i CSR-projekt

Inomhusbibliotek

Workshops för teamet

Vi skapar komfort

Fullt utrustat kök

Automationsverktyg för arbetet

Flexibla arbetsmöjligheter

Personliga mentorer

Vi gör framsteg tillsammans

Evenemang för lärande

Bonusar för värvning

Att fira prestationer

Program för personlig utveckling

Vi främjar lagarbete

Gemensamma arbetsuppgifter

Spelkvällar på kontoret

Sportaktiviteter

Kvartalsfester