finansiella kontrolltjänster

Med våra Financial Controlling Services gör vi ekonomin enkel och din framgång till vår prioritet. Vårt team av finansiella experter är här för att stärka ditt företag genom en rad tjänster. Från smarta ekonomiska insikter till prognoser, det är på plats.

Vi tillhandahåller anpassningsbara styrelserapporter, hjälp med kassaflöde, noggrann övervakning och analys av budgetar och faktiska uppgifter.

Priser

Nystartade företag och små och medelstora företag
BAS
55 € per timme
Team av revisorer
Ekonomisk planering & rådgivning
Systeminställningar och integration
AI Tool Integration & Management
Stora företag
Pro
Custom Projekt
Konsultverksamhet inom företagsekonomi
digital Transformation
Finansiella prognoser
RPA konsultation

Fördelar med att anlita en Baltic Assist virtuell revisor

Kostnadseffektivitet

Baltic Assist säkerställer att du får ut det bästa av din investering. Utan extra omkostnader för ett fysiskt kontor är besparingarna betydande.

Flexibilitet

Baltic Assist erbjuder anpassningsbara engagemangsmodeller. Oavsett om du behöver en assistent på heltid eller projektbaserat stöd, så har vi dig täckt.

Olika expertis

Vårt virtuella säljteam är en samling av de bästa hjärnorna från olika branscher och marknader, redo att betjäna dig.

tidsplanering

Tilldela uppgifter som CRM-hantering, prospektforskning och mer. Låt vårt team hantera mödan medan du lägger strategier.

skalbarhet

Baltic Assists virtuella försäljningstjänster är designade för tillväxt. Skala upp eller ner baserat på dina krav utan krångel.

Virtuella CFO-tjänster

Virtual CFO-tjänst erbjuder strategiskt finansiellt ledarskap skräddarsytt för att lyfta ditt företag till nya höjder. Våra erfarna finansiella experter ger omfattande vägledning inom områden som finansiell planering, riskhantering, budgetering och tillväxtstrategier. Med fokus på att optimera finansiell prestanda och maximera lönsamheten ger våra CFO-tjänster företag möjlighet att fatta välgrundade beslut. Vi har ett nära samarbete med ditt team och erbjuder ovärderliga insikter och expertis för att driva hållbar tillväxt och navigera i komplexa finansiella utmaningar.

Ekonomistyrningstjänster 2

Virtuella CFO-tjänster

Vi skapar en tydlig bild av din ekonomi och löser utmaningen med att analysera siffror och hantera dataflödet från flera källor. Det ger självförtroende och sinnesfrid till varje beslut. Genom att låta oss ta hand om ekonomistyrningen, inklusive att hålla ett vakande öga på budgetar och verklighet och ta itu med finansiella dataflöden och analysutmaningar, får du mer tid till det som är viktigt – att fokusera på spännande planer för ditt företag.

Administration av dotterbolag 2 1

Finansiella ERP-partners vi samarbetar med

Strategiska partnerskap med några av de ledande ERP-systemleverantörerna förstärker oss med instrument för att säkerställa våra kunders finansiella och operativa effektivitet.

Vi använder det för redovisning, budgetering, finansiell rapportering och mycket mer.

Corpays logotyper id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 pengar dynamik 366 ekonomiskt fast fullt 2 Pleo 1 saft 1 Första november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1
Corpays logotyper id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 pengar dynamik 366 ekonomiskt fast fullt 2 Pleo 1 saft 1 Första november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1

Lås upp din ekonomiska potential med vår expertis

  • Personliga finansiella strategier
  • ERP konsultation och integration
  • Analys och planering
  • Virtuell CFO-kunskap

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förbättra din ekonomiska verksamhet!

Steg för att få igång ditt projekt

1. Utvärdering av arbetsbelastning

Först utvärderar våra ekonomichefer din nuvarande redovisningsuppsättning och erbjuder en lösning.

2. Erbjudandet

Vi undertecknar ett avtal, granskar relevanta juridiska policyer och beslutar om startdatum.

3. Introduktion till laget

Vi presenterar dig för teamet som kommer att ansvara för projektet. Vi presenterar nya lösningar vid behov.

4. Tillhandahållande av åtkomster

Vi skapar tillgång till relevanta plattformar för vårt team — till exempel redovisningssystem, banker, löneprogram, etc.

5. Projektanalys

Vi analyserar din ekonomiska verksamhet och kommer överens om arbetsinstruktioner som definierar de exakta uppgifterna, procedurerna och deadlines så att partnerskapet är helt transparent och dataskyddad.

6. Projektstart

Vårt ekonomiteam startar en full operation på de överenskomna uppgifterna och ger kontinuerliga förslag på automatisering och processeffektivisering.

Vår expertis

Kassaflödeskontroll

En omfattande tjänst för kassaflödeskontroll är avgörande för effektiv finansiell förvaltning, vilket ger företag ett robust ramverk för att optimera sin likviditet. Finansiella kontrolltjänster omfattar kassaflödesrapportering och historiska kassaflödesanalyser, ger insikter i tidigare finansiella resultat och identifierar trender som kan forma framtida strategier. En av dess nyckelfunktioner är kassaprognoser, som inkluderar långsiktiga prognoser baserade på olika antaganden och kortsiktiga förutsägelser grundade på faktiska data. Denna tjänst säkerställer regelbundna uppdateringar från redovisningskällor. Den samlar in data från flera system, såsom affärssystem, försäljningsorder, CRM och lagerhantering, för att ge en helhetsbild av in- och utflöden av pengar. Dessutom innehåller den flera kontantscenarioanalyser, vilket gör att företag kan förbereda sig för risker genom att identifiera områden där utgifterna bör begränsas och säkerställa beredskapen att ta tillvara investeringsmöjligheter. I huvudsak förbättrar tjänsten för kassaflödeskontroll finansiell synlighet och ger företag möjlighet att navigera i osäkerheter med smidighet och fatta strategiska finansiella beslut.

Hittar du inte effektiva ekonomistyrningstjänster? Baltic Assist är här för att hjälpa dig!

Hjälp med att locka investeringar eller lånefinansiering

Vår kunskap om investeringar eller lånefinansiering hjälper dig i varje steg i processen, från noggranna förberedelser till effektiv presentation. Vår finansiella expertis sträcker sig till detaljerad budgetkonsolidering, vilket säkerställer ett grundligt och holistiskt förhållningssätt till dina ekonomiska planering och presentationsbehov. I nära samarbete med våra kunder skräddarsyr vi vårt tillvägagångssätt för att passa deras unika affärsbehov och mål. Samarbetet sträcker sig till att skapa professionella mallar och presentationer, vilket säkerställer att dina finansiella data presenteras på ett övertygande och övertygande sätt. Oavsett om du söker riskkapital eller kontaktar låneleverantörer, är vårt fokus på att visa upp din ekonomiska bärkraft genom historiska och prognosrapporter. Baltic Assist syftar till att förbättra dina framtidsutsikter och maximera din potential för framgångsrik investeringsattraktion eller lånefinansiering.

Hittar du inte effektiva ekonomistyrningstjänster? Baltic Assist är här för att hjälpa dig!

Ekonomisk statistik, KPI-analys & Dashboard-förberedelse

Vår dedikerade tjänst fokuserar på att ge dig en skräddarsydd och heltäckande rapport som går utöver traditionella ekonomiska sammanfattningar. Vi utmärker oss i att integrera nyckelprestandaindikatorer (KPI:er) skräddarsydda för din bransch och organisationsmål. Vårt team är engagerat i att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut genom att presentera en tydlig och insiktsfull analys av dina ekonomiska mått. Vi förstår vikten av användarvänliga gränssnitt för beslutsfattare, och därför skapar vi intuitiva instrumentpaneler som erbjuder en snabb och heltäckande bild av ditt ekonomiska landskap. Med vår expertis strävar vi efter att ge dig de verktyg som behövs för att navigera i komplexiteten i finansiell data, vilket möjliggör strategiskt beslutsfattande för ditt företags framgång och tillväxt.

Hittar du inte effektiva ekonomistyrningstjänster? Baltic Assist är här för att hjälpa dig!

Finansiell prognos och budgetering

Tjänsten för finansiell prognoser och budgetering som vi erbjuder skickliga finansexperter med stor erfarenhet av redovisning, ledningsrapportering och finansiell analys. Vår tjänst skräddarsyr en dynamisk modell anpassad till dina affärsbehov och rapporteringsfrekvens. Sömlös konsolidering av indata från olika förvaltningskällor möjliggör en omfattande jämförelse av faktiska och budget.

Hittar du inte effektiva ekonomistyrningstjänster? Baltic Assist är här för att hjälpa dig!

Styrelse & Ledningsrapportering

Vår styrelse- och ledningsrapporteringstjänst är en avgörande komponent i vår Finance Controlling-svit och är utformad för att lyfta din ekonomiska berättelse. Vi förbereder noggrant mallar för styrelserapportering, genomför djupgående analyser av faktiska värden kontra budget och gör nyanserade prognosjusteringar. Utöver siffror utmärker vår tjänst sig i att skapa analytiska insikter som ger en djupgående förståelse för ditt finansiella landskap. Som en sömlös förlängning av vårt engagemang förbereder vi polerade presentationsbilder, vilket ger din CFO möjlighet att leverera effektfulla insikter till investerare eller styrelsen.

Hittar du inte effektiva ekonomistyrningstjänster? Baltic Assist är här för att hjälpa dig!

Finansiell rådgivning

Med ett skarpt öga på ditt unika affärssammanhang bryter våra experter ner komplexiteten i risker, avdelningsresultat och fluktuationer i kostnader och lönsamhet. Beväpnade med denna destillerade information ger vi dig en enkel rapport och konsultation, vilket säkerställer att komplexiteten i ekonomin översätts till ett lättförståeligt format. Vårt mål är att ge beslutsfattare som du. Utöver bara siffror guidar vi dig genom potentiella investeringsmöjligheter och samarbetar för att omdefiniera din affärsstruktur för optimal prestanda.

Hittar du inte effektiva ekonomistyrningstjänster? Baltic Assist är här för att hjälpa dig!

Läs mer om ekonominyheter i vår blogg

Har du några frågor?

Boka in en snabb konsultation