Nyheter

Hur danska företag kan dra nytta av att lägga ut bokföring på entreprenad till Baltic Assist

Baltic assist - Skräddarsydda outsourcinglösningar

När man ser tillbaka på rötterna till outsourcinghistorien var finans ett av de första områdena som företag har övervägt att lägga ut på entreprenad. Tiderna när små och medelstora företag anställer interna revisorer är förbi. Det hela började med att lägga ut företagets ekonomi på lokala redovisningsbyråer tills företagen bestämde sig för att flytta redovisningen utomlands. En av de viktigaste platserna som har gjort skillnad för små och medelstora företagsägare är outsourcing av bokföring.

Bokföring är mycket som att gå till läkaren för en årlig hälsokontroll – ingen vill göra det, men att avböja det kan leda till allvarliga problem. Nuförtiden har tekniken flyttat många redovisningssystem till molnet, där finansproffs kan slutföra jobbet oavsett var de befinner sig.

Vissa småföretagare väljer fortfarande att själva slutföra bokföringen och anlita ekonomiexperter enbart för skickliga redovisningsuppgifter som rapportering och årsbokslut, men detta är ett riskabelt sätt att hantera företagets ekonomi eftersom felaktigt slutförande av bokföringen kan leda till kostsamma fel i framtiden.

Fördelar med att lägga ut redovisning och bokföring

Här listas de viktigaste fördelarna med att lägga ut redovisningsverksamheten på entreprenad till Baltic Assist:

Sparar tid

Att lägga ut bokföringen på entreprenad kommer att frigöra värdefull tid som kan styras till företagets tillväxt. Att lägga tid på bokföring kan vara en enorm distraktion i en daglig rutin. Genom att ta bort denna distraktion kan företagaren koncentrera sig på de saker som betyder något och tillföra värde.

Sparar pengar

Du behöver inte betala lön till din hel- eller deltidsanställda. Du blir också av med de förlorade produktivitetskostnaderna som kommer när du anställer en anställd. Eftersom Baltic Assist finns i Litauen erbjuder vi det bästa bokföringspriset på den danska marknaden.

Erfaren rådgivning

Du behöver inte oroa dig för att din personal ska få rätt kvalifikationer och hålla dig uppdaterad med gällande regler och förordningar. Du har anställt ett team av erfarna proffs, som kan ge dig råd om hur du kan driva bättre och strukturera din verksamhet. Det enda du behöver oroa dig för nu är hur du ska växa ditt företag.

Bokföringsprogram på högsta nivå

Har du någonsin upplevt att gamla och envisa revisorer använder de metoder som finns här från 1990-talet? Baltic Assist är ett företag som använder den mest effektiva bokföringsmjukvaran och verktygen som gör din bokföring så mycket automatiserad som möjligt.
Skalbarhetspotential. Om du expanderar snabbt breddar vi även omfattningen av våra tjänster. Om du har bestämt dig för att minska kostnaderna kommer vi att anpassa oss till det så fort som möjligt. Outsourcing av bokföring ger den flexibilitet som helt enkelt inte är möjlig med att ha ekonomifolk anställda.

Om du vill ha en kostnadsfri konsultation om att lägga ut din redovisningsverksamhet till erfarna proffs, är du välkommen att kontakta oss, så diskuterar vi gärna dina behov.