Lyft ditt företag med våra virtuella anställda – en dynamisk arbetsstyrka skräddarsydd för att möta dina behov.

Utnyttja global talang, effektivisera din verksamhet, öka effektiviteten och driva framgång. Upplev friheten att fokusera på dina kärnkompetenser medan vårt dedikerade virtuella team sköter resten. Ta vara på framtidens arbete med sömlöst samarbete, kostnadseffektiva lösningar och oöverträffad expertis. Din framgång, vårt engagemang – tillsammans i den digitala eran.

Utmaningen

Varje företag står inför många utmaningar dagligen. En är i synnerhet att hitta och implementera kostnadseffektiva administrations-, HR- eller managementlösningar utan att kompromissa med kvaliteten. Att anställa riktiga människor för att utföra uppgifter är utan tvekan den dyraste delen av alla företag, och det är här du måste vara kreativ. Tyvärr är effektiva lösningar svåra att få tag på, och kompetenta specialister tar hårt på din budget för att underhålla och växa. 

Anställ virtuella medarbetare

Vår lösning

Att anställa virtuella medarbetare kan vara en bra lösning för företag som vill få tillgång till en global talangpool, minska kostnaderna och öka flexibiliteten.
Att arbeta med vårt team kommer vanligtvis att SPARA dig cirka 6 veckor av anställningsprocessen och cirka 3x av dina kostnader. Således kan representanter fokusera på mer väsentliga affärsuppgifter, lägre affärskostnader eller anställa fler anställda för samma pris.

Anställ virtuella medarbetare 2

Fallstudier

it-utvecklare IT-utvecklare

Ett av de ledande svenska annonshanteringsföretagen stötte på ett problem relaterat till skalning av IT-team. Kunden betonade och föredrog en partner i närheten. De ville ha en partner som kunde sätta upp nearshore IT-utvecklingsteam. Baltic Assist arrangerade och upphandlade frontend-, backend-, iOS- och Android-utvecklare. Vår svenska partner integrerade snabbt teamet i den dagliga verksamheten och kunde uppskala sin verksamhet framgångsrikt. De drog nytta av kvaliteten och nivån på utvecklarna och prisfördelarna som nearshoring ger.

efterlevnadsansvariga Efterlevnadsanalytiker

Ett av de största företagen i världen behövde utföra tredjepartskontroll av efterlevnad av sina partners. Detta måste göras via molnbaserade efterlevnadsverktyg, såsom Compliance-Link och LexisNexis. Specialisten vi tillhandahöll kom med otroliga dataanalys- och bearbetningsfärdigheter, professionell uthållighet och en juristexamen. Totalt behandlade vår analytiker över 100,000 XNUMX tredjepartscheckar åt kunden.

kundtjänstombud Kundservicerepresentanter

En av våra danska kunder ville ha kundservice för sin produkt på den brittiska marknaden via telefon och e-postrepresentanter. På Baltic Assist sätter vi ihop ett team av varma, interpersonella och kundcentrerade yrkesmän. Sedan det godkändes för att arbeta för kunden har det teamet hanterat över 50,000 XNUMX och räknar kundtjänstfrågor i hela Storbritannien.

anpassade projekt Grafiska designers

Dansk kund sökte aktivt efter en grafisk designer. Kraven? En designer måste vara skicklig och kunnig inom Adobe-programvara och e-boksdesign. Det var precis då företaget stötte på Baltic Assist. Vi satte upp dem med en av våra beprövade, passionerade proffs, en agent som är skicklig inom Adobe InDesign, Adobe Illustrator och flera andra designplattformar. Nuförtiden stödjer denna agent både kundens produktions- och marknadsföringsaktiviteter, vilket gör att de kan fokusera på kundsupport.

Grupp 39556 min Affärsutvecklingsrepresentanter

Vår norska kund var angelägen om att anställa affärsutvecklingsassistenter. Vi bestämde oss för att implementera en effektiv generation av potentiella kunder, insiktsfulla marknadsundersökningar och integrering av samarbete och teamwork-orienterade nätverk som LinkedIn Sales Navigator, Hunter, Scrap och PersistIQ. Vi slog ihop dem med en av våra analytiker – en sann proffs som kombinerade djupa forskningsfärdigheter med ett analytiskt tänkesätt och kunde finslipa detaljerna. För närvarande spelar Baltic Assists analytiker en framträdande roll när det gäller att slutföra kundens bästa affärer.

kundframgångshanterare Customer Success Managers

Vår danska kund kontaktade oss med ett problem. Det fanns två höghyrda affärsplatser med höga omkostnader med ett stort behov av duktig administrativ personal. Haken – det behövde inte ta en stor vägtull på företagets ekonomi, det vill säga lönelistan. Baltic Assist kopplade kunden till vårt team av seniora kundtjänstchefer, som genom att bevisa att de är pålitliga, resultatdrivna medarbetare uppgraderades till raden av kundens key account managers i hela EU, där de är kvar idag.

Priser

DELTIDS-
Från 17.25 € per timme
Deltids virtuell anställd
84 timmar per månad
Från 1449 € per månad
Inga extra kostnader
HELTID
BAS
Från 13.57 € per timme
Heltidsanställd virtuell anställd
168 timmar per månad
Från 2280 € per månad
Inga extra kostnader
lag
Pro
Custom Priser
Exempel på 4 FTE:s team
Virtuell eller intern avdelning
Olika positioner i projektet
Pengarna tillbaka garanti
Deltid
84 timmar per månad

17.25 € / timme

Från 1449 € per månad

Inga extra kostnader

Heltid
168 timmar per månad

13.57 € / timme

Från 2280 € per månad

Inga extra kostnader

lag
Exempel på 4 heltidstjänster

Anpassade priser

Vi jämförde vår lösning med andra

Arbetet hopar sig? Låt oss ta kontakt så hjälper vi dig att hitta en kostnadseffektiv anställningslösning.

 • Börjar jobba
 • Byte
 • Rekrytering
 • Extrakostnader
Intern anställd
 • Anställnings- och utbildningsprocesser kan ta några månader.
 • Starta om hela anställningsprocessen. Extra några månader av rekrytering.
 • Kostar mycket tid och resurser.
 • Utbildning, kontorslokaler, tillägg m.m.
Baltic Assist Virtual Employee
 • Vi hittar din egen medarbetare i
  3-6 veckor.
 • 1 samtal och anställd ersatt, eller teamet utökats.
 • Vi tar hand om hela HR- och rekryteringsprocesserna.
 • Inga ytterligare eller dolda avgifter.
Frilansare
 • Snabb anställning, inte det bästa alternativet för långsiktiga projekt.
 • Lågt engagemang för företaget. Svårt att hitta en långsiktig lösning.
 • Frilansares betyg och recensioner kan vara vilseledande. Risker för att arbeta med känsliga uppgifter.
 • Extra anställningsavgift från 5-20% för rekryteringsportaler.

4 enkla steg för att få engagerad virtuell anställd

1. Gratis konsultation

Skicka oss en förfrågan så kontaktar vi dig personligen inom 24 timmar för att diskutera dina affärsbehov.

2. Ge lösningen

Vi kommer att tillhandahålla en lösning för ditt företag med priser och väntar sedan på ditt godkännande.

3. Val

Vi kommer att välja ut och presentera de mest lämpliga kandidaterna för ditt företag.

4. Gå live!

Omedelbart efter urvalet är den valda kandidaten redo att arbeta för dig. Allt du behöver göra nu är att tillhandahålla uppgifter och uppgifter som specialisten kan utföra åt företaget.

Introduktionssamtal

Boka in en snabb konsultation