Anställ specialister på virtuell datainmatning

Våra datainmatningspersonal ansvarar för att mata in och uppdatera information i databaser, kalkylblad och andra digitala plattformar. Dagligen arbetar vi med datahantering och organisation och är skickliga i att använda mjukvaruapplikationer som Microsoft Excel, Google Sheets och andra databashanteringsverktyg.

Några nyckeluppgifter inkluderar: mata in data från olika källor, verifiera riktigheten, uppdatera och underhålla databaser, förbereda rapporter och identifiera och lösa fel.

Fördelar med att anlita en Baltic Assist Virtual Data Entry-specialist

Flexibilitet

Vi kan arbeta enligt ditt föredragna schema, oavsett om det är under ordinarie öppettider eller dygnet runt för att tillgodose olika tidszoner.

Quick Turnaround

Våra specialister kan ge snabba handläggningstider, vilket är särskilt fördelaktigt när du har tidskänsliga uppgifter för att lägga in uppgifter.

Data noggrannhet

Vårt team levererar alltid en hög nivå av noggrannhet och konsekvens. Detta är avgörande för dataintegritet och beslutsfattande baserat på dessa data.

Integritet och säkerhet

Baltic Assist kan alltid teckna sekretessavtal (NDA) för att säkerställa sekretessen för känsliga uppgifter. Detta är särskilt viktigt för företag som hanterar känslig information.

Anpassning

Du kan anlita specialister för virtuell datainmatning som förstår din specifika bransch och krav, vilket säkerställer att arbetet överensstämmer med ditt företags behov.

Priser

DELTIDS-
Från 17.25 € per timme
Deltids virtuell anställd
84 timmar per månad
Från 1449 € per månad
Inga extra kostnader
HELTID
BAS
Från 13.57 € per timme
Heltidsanställd virtuell anställd
168 timmar per månad
Från 2280 € per månad
Inga extra kostnader
lag
Pro
Custom Priser
Exempel på 4 FTE:s team
Virtuell eller intern avdelning
Olika positioner i projektet
Pengarna tillbaka garanti

Nyckeluppgifter för en specialist på fjärrdatainmatning

Expertis

Online datainmatning

Våra förstklassiga datainmatningsspecialister kan erbjuda anpassade onlinelösningar för datainmatning. Vi kan hjälpa dig med tidskänsliga datainmatningsuppgifter som kräver stor noggrannhet, uppmärksamhet på detaljer och ansvar.

Datautvinning

Noggrann dataextraktion är avgörande för organisationer med stora mängder information lagrad i olika format och plattformar. Våra specialister kan hjälpa till med sådan data genom att ta hand om dina databaser, analysera dem och skapa rapporter utifrån ditt företags behov.

Dataforskning och insamling

Med våra onlinedataforskningsspecialister kan vi hjälpa till med att samla in viktig data för din organisation. Vi kan hjälpa dig att få specificerad data från noggrant granskade datakällor.

Datahantering

Våra datainmatningsspecialister kan skapa en anpassad datainmatningsapplikation eller hitta det bästa alternativet från andra leverantörer.

powered by

Enkla steg för att få en dedikerad virtuell anställd

1. Gratis konsultation

Skicka oss en förfrågan så kontaktar vi dig personligen inom 24 timmar för att diskutera dina affärsbehov.

2. Ge lösningen

Vi kommer att tillhandahålla en lösning för ditt företag med priser och väntar sedan på ditt godkännande.

3. Välj en kandidat

Vi kommer att välja ut och presentera de mest lämpliga kandidaterna för ditt företag.

4. Gå live!

Omedelbart efter urvalet är den valda kandidaten redo att arbeta för dig. Allt du behöver göra nu är att tillhandahålla uppgifter och uppgifter som specialisten kan utföra åt företaget.

Andra positioner för datainmatning

Vanliga frågor och svar

Hur och varför anlita en virtuell datainmatningsassistent?

Hyr en virtuell datainmatningsassistent för att effektivt hantera datauppgifter som att mata in, organisera och underhålla information, spara tid och säkerställa noggrannhet.

Varför är en virtuell assistent för datainmatning en värdefull anställning?

En virtuell assistent för datainmatning är värdefull för uppgifter som kräver uppmärksamhet på detaljer, konsekvens och datanoggrannhet, vilket gör att du kan fokusera på mer strategiska aspekter av ditt företag.

Vad bör jag tänka på innan jag anställer en virtuell assistent för datainmatning?

Tänk på mängden data, nödvändig mjukvarukunskap, datasäkerhet och assistentens tillförlitlighet och erfarenhet innan du anställer.

Läs mer om virtuella anställda

Introduktionssamtal

Boka in en snabb konsultation