Anställ virtuella IT-utvecklare

Baltic Assist IT-utvecklare arbetar inom olika branscher, inklusive finans, sjukvård, teknik, jordbruk och handel. De flesta arbetsuppgifter inkluderar att analysera användarbehov, designa mjukvarulösningar, skriva och testa kod, felsöka och felsöka applikationer och underhålla mjukvarudokumentation.
Våra IT-utvecklare är skickliga i många programmeringsspråk, som t.ex Java, Python, PHP, SQL, HTML, C++ och andra. Med många tekniska färdigheter siktar vi på att implementera andra viktiga färdigheter för projektledning. Vår erfarenhet talar för att det är viktigt att ha en stark problemlösningsförmåga, analytisk förmåga och god kommunikations- och lagarbetsförmåga.

Fördelar med att anställa en Baltic Assist Virtual IT-utvecklare

Kostnadseffektivitet

Att arbeta med virtuella IT-utvecklare kan ofta vara mer kostnadseffektivt än att anställa intern personal. Du kan spara på utgifter som kontorslokaler, utrustning och personalförmåner. 

Flexibilitet

Vi kan säkerställa att våra virtuella utvecklare har expertis inom olika teknologier och programmeringsspråk, vilket gör att du kan anställa experter inom specifika områden som webbutveckling, mobilappsutveckling, datavetenskap eller cybersäkerhet.

Olika expertis

Att anställa interna utvecklare kan vara en lång och resurskrävande process. Våra virtuella utvecklare är dock tillgängliga för att snabbt börja arbeta, vilket minskar rekryterings- och onboardingtiden.

tidsplanering

Att anställa interna utvecklare kan vara en lång och resurskrävande process. Våra virtuella utvecklare är dock tillgängliga för att snabbt börja arbeta, vilket minskar rekryterings- och onboardingtiden.

skalbarhet

Våra specialister är väl insatta i projektledningsverktyg och kommunikationsplattformar, vilket gör det lättare att spåra projektframsteg och upprätthålla effektivt samarbete.

Priser

DELTIDS-
Från 17.25 € per timme
Deltids virtuell anställd
84 timmar per månad
Från 1449 € per månad
Inga extra kostnader
HELTID
BAS
Från 13.57 € per timme
Heltidsanställd virtuell anställd
168 timmar per månad
Från 2280 € per månad
Inga extra kostnader
lag
Pro
Custom Priser
Exempel på 4 FTE:s team
Virtuell eller intern avdelning
Olika positioner i projektet
Pengarna tillbaka garanti

Expertis

Software Development

Vi kan introducera kvalificerade IT-utvecklare till ditt team som kan hjälpa till med mjukvaruutveckling, design, programmering, dokumentering, testning och buggfixning genom att skapa och underhålla applikationer, ramverk eller andra mjukvarukomponenter.

Appsupport

Vi kan bygga ett team till dig som kan hjälpa till med appunderhåll, versionshantering och uppgradering av dina applikationer under hela deras livscykel.

moln~~POS=TRUNC

Baltic Assist kan sätta upp ett team för att stödja en molnmiljö som bäst uppfyller dina affärskrav. Med outsourcade molntjänster kan du optimera din IT-hantering, produktivitet, effektivitet och innovation.

Cybersäkerhet

Genom att förbättra din säkerhet hålls konfidentiellt, sekretessbelagt och viktigt affärsmaterial ordentligt säkert. Du förbättrar också utrustningens livslängd och kvalitet genom att skydda din teknik från skadlig programvara. Därmed kan du erbjuda dina kunder bättre tjänster inom alla andra områden.

powered by

Enkla steg för att få en dedikerad virtuell anställd

1. Gratis konsultation

Skicka oss en förfrågan så kontaktar vi dig personligen inom 24 timmar för att diskutera dina affärsbehov.

2. Ge lösningen

Vi kommer att tillhandahålla en lösning för ditt företag med priser och väntar sedan på ditt godkännande.

3. Välj en kandidat

Vi kommer att välja ut och presentera de mest lämpliga kandidaterna för ditt företag.

4. Gå live!

Omedelbart efter urvalet är den valda kandidaten redo att arbeta för dig. Allt du behöver göra nu är att tillhandahålla uppgifter och uppgifter som specialisten kan utföra åt företaget.

Dedikera dina uppgifter till virtuella IT-utvecklare

Med en virtuell säljassistent kan du lämna över alla uppgifter som inte kräver din expertis och bara fokusera på att avsluta en försäljning. En virtuell försäljningsassistent kan hjälpa dig eller ditt säljteam med uppgifter som datainmatning, kostnadsrapportering, undersöka framtidsutsikter och ställa in påminnelser.

Dedikera de grundläggande försäljningsuppgifterna. Administrativa uppgifter som att hantera sociala medier eller till och med hantera datainmatning behöver inte vara ditt säljteams exklusiva domän. En VA som tillhandahåller adekvata assistenttjänster kommer att hantera dessa administrativa uppgifter med ett öga på att de passar in i ditt säljteams behov.

Outsourca kundrelationshantering. Trött på att hantera uppföljningar? Nå ut till leads? Hantera kundsupport själv? Du har programvara för kundrelationshantering av en anledning. Men om du hellre vill fokusera på olika delar av ditt företag, kan en virtuell försäljningsassistent ta tag i det.‍

Övriga IT-befattningar

Vanliga frågor och svar

Hur anlitar jag en fjärrutvecklare?

För att anlita en fjärrutvecklare, definiera dina projektbehov, använd jobbplattformar eller byråer online, granska portföljer, genomföra intervjuer och kontrollera referenser.

Hur mycket kostar det att anlita en apputvecklare?

Kostnaderna för apputvecklare varierar kraftigt, men det genomsnittliga timpriset är 50€ till 150€, beroende på faktorer som erfarenhet och plats.

Vad är timpriset för fjärrprogramvaruingenjörer?

Timpriser för fjärrprogramvaruingenjörer varierar vanligtvis från 30 € till 150 €, med variationer baserade på kompetens och plats.

Vilka faktorer bör du tänka på innan du anställer fjärrutvecklare?

Tänk på faktorer som tekniska färdigheter, erfarenhet, kommunikationsförmåga, tidszonsanpassning och kulturell passform när du anställer fjärrutvecklare.

Vad gör fjärrutvecklare?

Fjärrutvecklare designar, kodar, testar och underhåller mjukvara eller applikationer, ofta från en plats utanför företagets fysiska kontor.

Varför anlitar företag mjukvaruutvecklare?

Företag anlitar mjukvaruutvecklare för att skapa, förbättra och underhålla programvara eller applikationer, vilket gör det möjligt för dem att möta kundernas behov, förbli konkurrenskraftiga och uppnå affärsmål.

Läs mer om virtuella anställda

Introduktionssamtal

Boka in en snabb konsultation