Anställ virtuella marknadschefer

De bästa marknadscheferna är strategidrivna specialister som utvecklar de bästa lösningarna för ditt företag individuellt. Att välja en virtuell marknadschef på Baltic Assist garanterar därför skräddarsydda marknadsföringsstrategier för ditt företag.

Våra marknadsföringsspecialister kan förbättra din organisation genom att genomföra marknadsundersökningar, utveckla och implementera marknadsplaner, analysera försäljningsdata, hantera budgetar och skapa reklammaterial som annonser, e-postkampanjer och innehåll i sociala medier.

Fördelar med att anställa en Baltic Assist Virtual Marketing Manager

Expertis och specialisering

Vi kan erbjuda specialiserade färdigheter inom olika områden av digital marknadsföring, inklusive SEO, innehållsmarknadsföring, sociala medier, e-postmarknadsföring, PPC-annonsering och mer. Du kan anlita experter som är skräddarsydda efter dina specifika behov.

Datadrivet tillvägagångssätt

Baltic Assist talangpool kan erbjuda virtuella marknadschefer med erfarenhet av dataanalys och kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut baserat på prestationsmått och analyser.

Projektledning och samarbetsverktyg

Vi använder projektlednings- och samarbetsverktyg för att effektivisera projektarbetsflöden, vilket gör det lättare att kommunicera, dela filer och spåra framsteg.

Fokusera på kärnverksamheten

Outsourcing av marknadsföringshantering gör att ditt interna team kan koncentrera sig på kärnverksamheten, medan experter hanterar de tekniska aspekterna av marknadsföring.

Kontinuerlig inlärning

Virtuella marknadschefer håller sig uppdaterade med de senaste branschtrenderna
och teknologier, vilket säkerställer att dina marknadsföringsinsatser drar nytta av de senaste framstegen.

Dedikera dina uppgifter till Virtual Marketing Manager

Med en virtuell säljassistent kan du lämna över alla uppgifter som inte kräver din expertis och bara fokusera på att avsluta en försäljning. En virtuell försäljningsassistent kan hjälpa dig eller ditt säljteam med uppgifter som datainmatning, kostnadsrapportering, undersöka framtidsutsikter och ställa in påminnelser.

Dedikera de grundläggande försäljningsuppgifterna. Administrativa uppgifter som att hantera sociala medier eller till och med hantera datainmatning behöver inte vara ditt säljteams exklusiva domän. En VA som tillhandahåller adekvata assistenttjänster kommer att hantera dessa administrativa uppgifter med ett öga på att de passar in i ditt säljteams behov.

Outsourca kundrelationshantering. Trött på att hantera uppföljningar? Nå ut till leads? Hantera kundsupport själv? Du har programvara för kundrelationshantering av en anledning. Men om du hellre vill fokusera på olika delar av ditt företag, kan en virtuell försäljningsassistent ta tag i det.‍

Priser

DELTIDS-
Från 17.25 € per timme
Deltids virtuell anställd
84 timmar per månad
Från 1449 € per månad
Inga extra kostnader
HELTID
BAS
Från 13.57 € per timme
Heltidsanställd virtuell anställd
168 timmar per månad
Från 2280 € per månad
Inga extra kostnader
lag
Pro
Custom Priser
Exempel på 4 FTE:s team
Virtuell eller intern avdelning
Olika positioner i projektet
Pengarna tillbaka garanti

Expertis

Sökmotoroptimering (SEO)

Vår specialist kan hjälpa dig med On-site och Off-site SEO-projekt. Vi kan utveckla och implementera nya strategier för att rikta in dig på din önskade målgrupp.

Hantering av betala per klick

Vi kan hjälpa till med betald annonsering för att förbättra din försäljning/generering av potentiella kunder. Vårt team kan implementera de bästa lösningarna genom att använda några av de viktigaste digitala marknadsföringskanalerna i branschen: Googles verktyg, Shopping-annonser, videoannonser, e-postmarknadsföring och andra).

Sociala medier marknadsföring

Med rätt marknadsföringsplan för sociala medier och kampanjövervakningssystem kan innehållsmarknadsföring i sociala medier öka söktrafiken, mer fördelaktigt kundengagemang och förbättra varumärkeslojalitet. BA-teamet kan skapa varumärkeskännedom genom sociala medier för att ge kunderna en bild av ditt företag, atmosfär och produkter/tjänster.

Innehållsskapande

Vårt innehållsteam kan hjälpa dig med att skapa text eller visuellt innehåll. Vi kan introducera specialister till ditt företag som kommer att skapa innehåll för ditt: affischer, bloggar, nyhetsbrev och mer.

powered by

Enkla steg för att få en dedikerad virtuell anställd

1. Gratis konsultation

Skicka oss en förfrågan så kontaktar vi dig personligen inom 24 timmar för att diskutera dina affärsbehov.

2. Ge lösningen

Vi kommer att tillhandahålla en lösning för ditt företag med priser och väntar sedan på ditt godkännande.

3. Välj en kandidat

Vi kommer att välja ut och presentera de mest lämpliga kandidaterna för ditt företag.

4. Gå live!

Omedelbart efter urvalet är den valda kandidaten redo att arbeta för dig. Allt du behöver göra nu är att tillhandahålla uppgifter och uppgifter som specialisten kan utföra åt företaget.

Andra marknadsförings- och försäljningsrelaterade befattningar

Vanliga frågor och svar

Hur anställer man en digital marknadschef?

För att anställa en digital marknadschef, definiera dina behov, skapa en platsannons, granska CV och portföljer, genomföra intervjuer och utvärdera deras erfarenhet och kompetens.

Vilka färdigheter ska du leta efter när du anställer en marknadschef?

Leta efter färdigheter inom digital marknadsföringsstrategi, SEO, PPC, sociala medier, analys, teamledning och anpassningsförmåga till utvecklande digitala trender.

Vilka är de viktigaste frågorna att ställa när man anställer en digital marknadschef?

Fråga om deras tidigare kampanjer, erfarenhet av relevanta verktyg, deras inställning till dataanalys och hur de håller sig uppdaterade om branschtrender.

Vilka är de vanligaste frågorna om att bli en digital marknadschef?

Vanliga frågor om att bli en digital marknadschef kan inkludera frågor om nödvändiga kvalifikationer, karriärtillväxt och branschspecifika certifieringar.

Ska du överväga att anlita en virtuell marknadsföringsassistent?

Att anställa en virtuell marknadsföringsassistent kan vara ett kostnadseffektivt sätt att få stöd för uppgifter som att skapa innehåll, hantering av sociala medier och dataanalys, beroende på ditt företags behov.

Läs mer om virtuella anställda

Introduktionssamtal

Boka in en snabb konsultation