Anställ virtuella försäljningschefer

Anställ virtuella försäljningschefer från Baltic Assist som tillhandahåller förstklassiga tjänster genom att dela med sig av sin expertis inom försäljning, service och annan hjälp som behövs vid köp av din produkt eller tjänst.

Vårt team kan sälja produkter och tjänster med hjälp av solida argument och utföra en kostnads-nyttoanalys av befintliga och nya potentiella kunder.

Därför, om du behöver stöd för att generera potentiella kunder, hjälpa ditt företag att växa, utveckla nya möjligheter och, viktigast av allt, generera nya intäkter — ring oss!

Fördelar med att anställa en Baltic Assist Virtual Sales Manager

Kostnadseffektivitet

Baltic Assist säkerställer att du får ut det bästa av din investering. Utan extra omkostnader för ett fysiskt kontor är besparingarna betydande.

Flexibilitet

Baltic Assist erbjuder anpassningsbara engagemangsmodeller. Oavsett om du behöver en assistent på heltid eller projektbaserat stöd, så har vi dig täckt.

Olika expertis

Vårt virtuella säljteam är en samling av de bästa hjärnorna från olika branscher och marknader, redo att betjäna dig.

tidsplanering

Tilldela uppgifter som CRM-hantering, prospektforskning och mer. Låt vårt team hantera mödan medan du lägger strategier.

skalbarhet

Baltic Assists virtuella försäljningstjänster är designade för tillväxt. Skala upp eller ner baserat på dina krav utan krångel.

Priser

DELTIDS-
Från 17.25 € per timme
Deltids virtuell anställd
84 timmar per månad
Från 1449 € per månad
Inga extra kostnader
HELTID
BAS
Från 13.57 € per timme
Heltidsanställd virtuell anställd
168 timmar per månad
Från 2280 € per månad
Inga extra kostnader
lag
Pro
Custom Priser
Exempel på 4 FTE:s team
Virtuell eller intern avdelning
Olika positioner i projektet
Pengarna tillbaka garanti

Dedikera dina uppgifter till Virtual Sales Assistant

Med en virtuell säljassistent kan du lämna över alla uppgifter som inte kräver din expertis och bara fokusera på att avsluta en försäljning. En virtuell försäljningsassistent kan hjälpa dig eller ditt säljteam med uppgifter som datainmatning, kostnadsrapportering, undersöka framtidsutsikter och ställa in påminnelser.

Expertis

Skalbar utgående prospektering

Vi erbjuder beprövad, skalbar prospektering i flera kanaler för att rikta in dig på din nyckelpublik med hjälp av e-post, sociala medier, dataforskning och andra praktiska verktyg för att uppnå bästa resultat.

Inkommande potentiella kunder

Våra säljare kan effektivt fånga upp, vårda och omvandla ditt inkommande lead-flöde till kvalificerade möjligheter för din affärstillväxt.

Dashboards och anpassad rapportering

Vi kan erbjuda dig detaljerad rapportering om dina viktigaste KPI:er och analysera nyckelområdena för förbättring.

Kundservice

Vi kan sätta upp ett kundserviceteam för att hantera och hjälpa dina konsumenter vid de tider som behövs. Vi sätter upp utbildningar för att leverera den bästa upplevelsen för din kundkrets.

powered by

Enkla steg för att få en dedikerad virtuell anställd

1. Gratis konsultation

Skicka oss en förfrågan så kontaktar vi dig personligen inom 24 timmar för att diskutera dina affärsbehov.

2. Ge lösningen

Vi kommer att tillhandahålla en lösning för ditt företag med priser och väntar sedan på ditt godkännande.

3. Välj en kandidat

Vi kommer att välja ut och presentera de mest lämpliga kandidaterna för ditt företag.

4. Gå live!

Omedelbart efter urvalet är den valda kandidaten redo att arbeta för dig. Allt du behöver göra nu är att tillhandahålla uppgifter och uppgifter som specialisten kan utföra åt företaget.

Vanliga frågor och svar

Vad är lönen för en virtuell försäljningschef?

Lönen för en distansförsäljningschef kan variera kraftigt beroende på faktorer som bransch, plats, erfarenhetsnivå och specifika jobbansvar. I genomsnitt kan virtuella chefer tjäna allt från 25,000 80,000 € till över XNUMX XNUMX € per år.

Vad gör försäljningschefer hela dagen?

Säljchefer övervakar säljteam, sätter upp mål, analyserar data, tillhandahåller utbildning och leder säljstrategi. Deras dagliga aktiviteter innefattar coachning, möten, planering och spårning av försäljningsresultat för att uppnå intäktsmål.

Hur fungerar virtuell försäljning?

Virtuell försäljning innebär att sälja produkter eller tjänster online, vanligtvis via digitala kanaler som webbplatser, e-postmeddelanden, videosamtal och sociala medier. Säljare kontaktar kunder på distans, visar upp och förklarar produkter, förhandlar och avslutar affärer utan personlig interaktion.

Vilka är fördelarna med virtuell försäljning?

Fördelarna med virtuell försäljning inkluderar bredare räckvidd, kostnadsbesparingar, bekvämlighet för både kunder och säljare, enklare spårning och dataanalys samt anpassningsförmåga till förändrade marknadsförhållanden.

Vilka färdigheter behöver virtuella försäljningschefer?

Virtuella säljchefer behöver färdigheter inom ledarskap, kommunikation, dataanalys, teknisk kompetens, teamledning och strategisk planering för att lyckas i fjärrförsäljningsmiljön.

Vad gör en virtuell säljare?

Virtuella säljare säljer produkter eller tjänster på distans, med hjälp av digitala verktyg som e-post, videosamtal och onlinepresentationer för att få kontakt med och engagera potentiella kunder.

Hur hanterar man fjärrförsäljningsteam?

Att hantera distansförsäljningsteam innebär tydlig kommunikation, målsättning, resultatspårning och tillhandahållande av nödvändiga verktyg och stöd för att säkerställa framgång.

Hur anlitar man en virtuell assistent?

För att anställa en virtuell assistent, definiera rollen, ställ tydliga förväntningar, publicera jobbannonser på onlineplattformar, genomföra intervjuer, kontrollera referenser och bedöma relevanta färdigheter.

Vilka är tipsen för att anställa ett virtuellt säljteam?

Tips för att anställa ett virtuellt säljteam inkluderar att utvärdera digitala försäljningsfärdigheter, genomföra virtuella intervjuer, kontrollera försäljningshistorik och säkerställa anpassning till din försäljningsstrategi.

Hur bygger och hanterar man ett virtuellt säljteam?

Att bygga och hantera ett virtuellt säljteam innebär att definiera roller, rekrytera rätt talang, tillhandahålla utbildning och resurser, sätta upp mål och använda effektiva kommunikations- och samarbetsverktyg.

Vilka är fördelarna med att anlita en virtuell försäljningsassistent?

Fördelarna med att anlita en virtuell säljassistent inkluderar kostnadsbesparingar, ökad produktivitet, skalbarhet och flexibilitet vid hantering av försäljningsuppgifter och support.

Läs mer om virtuella anställda

Introduktionssamtal

Boka in en snabb konsultation