Redovisning och bokföring

Att samla in alla fakturor, förbereda och hantera banktransaktioner och betalningar kan enkla men tidskrävande dagliga uppgifter. Vi ger dig en högkvalitativ och effektiv revisor som sköter din dagliga bokföring och frigör tid för din kärnverksamhet.

Vi erbjuder ett brett urval av redovisningstjänster. Våra finansspecialister har många års erfarenhet av olika marknader i Europa.

Vi drar nytta av insikten i ditt företag och ger dig värdefulla affärsråd. Vi tittar närmare på förbättringsområden, och om vi kan automatisera eller innovera processer för att sänka kostanderna. Under tiden kan du fokusera på det du är bäst på.

Vi har fler än 500 partners världen över, främst från Storbritannien, Norge, Finland, Danmark, Sverige, Tyskland, Schweiz och Nederländerna.

Drivs av

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/basist/domains/balticassist.com/public_html/wp-content/themes/balticassist/template-parts/sections/team-category.php on line 8
Kristupas Binkys
Redovisning Team Lead
"En framgångsrik dag definieras genom att förbättra processer, arbetsflöde, kompetensuppsättningar eller mervärde för kundens eller kollegans liv."
Migle Bulkaite
Senior revisor
"Jag skulle definiera en framgångsrik arbetsdag som en dag där jag får en idé som snabbar upp saker eller som gör mig mer effektiv i mina vanliga uppgifter, genom att uppfinna ett par nya finesser."
Viktorija Vaznelienė
Revisor
"Enligt mig var dagen framgångsrik om jag känner mig mer erfaren mot slutet av dagen än på morgonen."
Prissättning
Team of Accountants
35 € / timme
Från 210 € / månad
  • Minst 6 timmar / månad
  • Inga extra kostnader
Stora företag
Har du ett stort projekt?
Berätta mer
Skicka förfrågan
Schemalägg gratis konsultation
Inom 24 timmar kommer vår representant att kontakta dig för att diskutera dina affärsbehov och möjligheter till partnerskap!