AI-konsulttjänster
stjärnrecension

Med våra AI-konsulter på gång, strävar vi efter att hjälpa företag och organisationer att utnyttja artificiell intelligens (AI) för att lösa affärsproblem och förbättra processer. Baltic Assist-konsulter arbetar vanligtvis med kunder för att identifiera områden där AI kan användas för att automatisera uppgifter, analysera data och göra förutsägelser eller rekommendationer.
Rollen varierar beroende på kundens specifika skräddarsydda behov. Medan vissa kan fokusera på att hjälpa företag att utveckla AI-strategier, kan andra arbeta med att implementera AI-lösningar eller optimera befintliga system.

Gemensamma fokusområden

Data Science

Våra konsulter kan hjälpa dig att kickstarta ditt projekt genom att extrahera värde från organisationsdata. Genom att göra det kan vi ge dig råd om utveckling av nya produkter och tjänster.

Maskininlärning
Använd expertis och teknik för maskininlärning för att möjliggöra transformation av din organisation och låsa upp möjligheten att avancera din verksamhetsskala till nästa nivå.
Automation

Genom att implementera automationsoperationer i ditt företag kan du avancera dina strategiska processer – lyfta din affärsbeslutsförmåga till nya höjder. Det sparar tid, minskar kostnader och minskar processfel till ett minimum.

Software Development

Du kan lita på ditt automationsprojekt med vår rekommenderade scrum-grupp, som är redo att leverera skräddarsydd mjukvara, webb- eller mobilapplikationslösningar till ditt företag. 

mjukvaruutvecklingslösningar

Mjukvaruutvecklingstjänster

Hos oss får du en pålitlig automationsutvecklingspartner för din verksamhet. Vi säkerställer en smidig körning av dina webb-, mobil- och andra mjukvaruprojekt.

Vi kan hjälpa dig med

webbutveckling

Webbutveckling

Våra webbutvecklare skapar anpassade webb- och webbapplikationslösningar. Vi levererar webbnärvaro för att hjälpa dig att växa ditt företag med hjälp av de bästa webbteknikerna också. 

mobil utveckling

Mobil utveckling

Vi bygger intuitiva och engagerande Android-, iOS- och plattformsoberoende appar för företag, konsumenter och företag som slutanvändare älskar och anpassar sig till dem mycket snabbt. 

dedikerat lag

Anställ dedikerat team

Skapa ditt eget dedikerade team för din projektutveckling på kort, lång sikt eller permanent basis. Välj vilka specialister som ska inkluderas eller använd vår standardkomposition.

qa tjänster

QA-tjänster

Våra QA-ingenjörer testar inte bara, de gör din mjukvaruapplikation framgångsrik och säkerställer kvalitetsleverans med manuella och/eller automatiserade testtjänster. 

anpassad mjukvaruutveckling

Anpassad programvara Dev

Vi kan analysera de pågående affärsprocesserna och skapa en plan för att bygga skräddarsydd mjukvara som kan optimera tid och kostnader för den dagliga verksamheten för våra kundanställda. 

programvara revision

Software Audit Service

Vårt team av arkitekter, systemadministratörer och mjukvaruutvecklare är redo att komma med förslag och lösningar på hur man kan optimera nuvarande mjukvara efter en djupgående analys. 

rådgivande prissättning

Släpp loss potential genom expertrådgivning

Vägledande förträfflighet, driva framgång: Din betrodda partner inom virtuella konsulttjänster.

Fyrstegskonsultansats

1. Situationsanalys

Kritiskt bedöma de interna och externa frågorna kring en organisation som genomförs på grund av ett nytt projekt eller uppdrag.

2. Hypotes

Att söka ett hypotesdrivet förhållningssätt till frågan och försöka övervinna den samtidigt som man fokuserar på det bästa antagandet.

3. Utförande

Strategisk implementering använd en designstrategi och företagsmodeller för att bygga en arbetsstyrka som är kompatibel med planen.

4. Verifiering

Verifiering av nödvändiga åtgärdssteg som formulerats av teamet för att slutföra rätt tillvägagångssätt.

Vanliga frågor och svar

Vad är AI-konsulttjänster?

AI-konsulttjänster tillhandahåller expertvägledning och lösningar för att hjälpa företag att utnyttja artificiell intelligens för innovation och förbättrad prestanda.

Hur kan AI-konsulttjänster hjälpa mitt företag att förnya sig?

AI-konsulter erbjuder AI-strategiutveckling, implementering och optimering för att driva innovation, automatisera processer och förbättra beslutsfattandet.

Vad gör en AI-konsult?

En AI-konsult bedömer affärsbehov, rekommenderar AI-lösningar, övervakar implementeringen och säkerställer att AI-system är effektivt integrerade och optimerade.

Vilka är kostnaderna för AI-konsulttjänster?

Kostnaderna varierar beroende på projektets komplexitet och konsultens expertis. AI-konsulttjänster kan innebära timpriser eller projektbaserade avgifter, vanligtvis från 100 € till 300 € per timme.

Läs mer om Konsulttjänster

Introduktionssamtal

Boka in en snabb konsultation