Anställ Virtual Compliance-specialister

Compliance-specialisterna kombinerar kompetens, kunskap och aktuellt intresse för relevant information över hela världen. Det är en viktig process för att hitta nya lösningar för ditt företag. Eftersom världen rör sig snabbt kommer en efterlevnadsspecialist att se till att din organisations regelverk och licenskrav förblir uppdaterade, i enlighet med företagets lagar och nationella, statliga och federala bestämmelser.

Fördelar med att anlita en Baltic Assist Virtual Compliance-specialist

Sekretess och konfidentialitet

Baltic Assist Virtual compliance-specialister kan underteckna sekretessavtal (NDA) för att säkerställa konfidentialitet för känslig efterlevnadsdata och juridiska frågor.

Expertis inom distansarbete

Vårt team har erfarenhet av distansarbete och har ofta de nödvändiga verktygen och processerna på plats för att samarbeta effektivt på distans.

Riskreducering

Vi hjälper företag att identifiera och minska efterlevnadsrisker, och se till att de är bättre förberedda för att undvika kostsamma juridiska och regulatoriska frågor.

Kontinuerlig övervakning och uppdateringar

Våra virtuella efterlevnadsspecialister är engagerade i att hålla sig uppdaterade med de senaste regulatoriska förändringarna och branschstandarderna, vilket hjälper företag att förbli kompatibla med förändrade krav.

Rensa dokumentation

Våra efterlevnadsspecialister tillhandahåller tydlig dokumentation av sitt arbete, vilket gör det lättare för företag att visa sitt engagemang för efterlevnad för tillsynsmyndigheter och intressenter.

Priser

DELTIDS-
Från 17.25 € per timme
Deltids virtuell anställd
84 timmar per månad
Från 1449 € per månad
Inga extra kostnader
HELTID
BAS
Från 13.57 € per timme
Heltidsanställd virtuell anställd
168 timmar per månad
Från 2280 € per månad
Inga extra kostnader
lag
Pro
Custom Priser
Exempel på 4 FTE:s team
Virtuell eller intern avdelning
Olika positioner i projektet
Pengarna tillbaka garanti

Hur fungerar en virtuell efterlevnadsspecialist?

Expertis

Regler och policyer

Vi kan säkerställa att din organisation förblir kompatibel med alla regler och procedurer som krävs på din lokala marknad.

Praxis

Vi kan sätta upp ett efterlevnadsteam som kommer att ta på sig allt som krävs för ny praxis och utvärdering. Baserat på dina lokala och federala bestämmelser kan våra specialister tillhandahålla personalutbildning och utvärdering av nödvändiga aktiviteter.

expertis

Vårt efterlevnadsteam kan säkerställa att alla dina avdelningar följer alla nödvändiga lagar och förordningar. Dessutom kan vi säkerställa att alla aktiviteter inom en organisation följer olika policyer och regulatoriska krav.

powered by

Enkla steg för att få en dedikerad virtuell anställd

1. Gratis konsultation

Skicka oss en förfrågan så kontaktar vi dig personligen inom 24 timmar för att diskutera dina affärsbehov.

2. Ge lösningen

Vi kommer att tillhandahålla en lösning för ditt företag med priser och väntar sedan på ditt godkännande.

3. Välj en kandidat

Vi kommer att välja ut och presentera de mest lämpliga kandidaterna för ditt företag.

4. Gå live!

Omedelbart efter urvalet är den valda kandidaten redo att arbeta för dig. Allt du behöver göra nu är att tillhandahålla uppgifter och uppgifter som specialisten kan utföra åt företaget.

Vanliga frågor och svar

Hur kan det hjälpa mitt företag att anställa virtuella medarbetare från Baltic Assist?

Att anställa virtuella medarbetare från Baltic Assist kan ge kostnadsbesparingar, tillgång till skickliga yrkesmän och flexibla bemanningslösningar.

Var kan jag anlita de bästa efterlevnadsspecialisterna?

Överväg jobbplattformar, specialiserade rekryteringsbyråer och professionella nätverk för att anställa toppkompetensspecialister.

Hur anställer man den bästa efterlevnadsutbildningsspecialisten?

Definiera dina utbildningsbehov, bedöm kandidaternas expertis och överväg deras utbildningsmetoder och erfarenhet när du anställer.

Vilka är fördelarna med outsourcing av efterlevnad?

Outsourcing av efterlevnadstjänster kan leda till kostnadsbesparingar, tillgång till specialiserad expertis, minskad administrativ börda och förbättrad regelefterlevnad.

Läs mer om virtuella anställda

Introduktionssamtal

Boka in en snabb konsultation