Tjänster inom bokföring

Här på Baltic Assist utnyttjar vi ständigt tekniska framsteg inom redovisning. Vi tror att innovation inom redovisningstjänster är avgörande för att förbli konkurrenskraftig och ge kunderna värdefulla insikter utöver standardefterlevnad och rapportering. Att omfamna teknik och anta ett framåtblickande tillvägagångssätt för finansiell förvaltning kan skilja revisionsbyråer åt i ett snabbt föränderligt affärslandskap.

Våra omfattande redovisningstjänster är dedikerade till att tillhandahålla strategiska lösningar för din ekonomiska framgång. Vi blandar sömlöst finansiell expertis med spjutspetsteknologi för att leverera ett holistiskt tillvägagångssätt för ekonomisk förvaltning.

Fördelar med att anlita en Baltic Assist virtuell revisor

Kostnadseffektivitet

Baltic Assist säkerställer att du får ut det bästa av din investering. Utan extra omkostnader för ett fysiskt kontor är besparingarna betydande.

Flexibilitet

Baltic Assist erbjuder anpassningsbara engagemangsmodeller. Oavsett om du behöver en assistent på heltid eller projektbaserat stöd, så har vi dig täckt.

Olika expertis

Vårt virtuella säljteam är en samling av de bästa hjärnorna från olika branscher och marknader, redo att betjäna dig.

tidsplanering

Tilldela uppgifter som CRM-hantering, prospektforskning och mer. Låt vårt team hantera mödan medan du lägger strategier.

skalbarhet

Baltic Assists virtuella försäljningstjänster är designade för tillväxt. Skala upp eller ner baserat på dina krav utan krångel.

Priser

Nystartade företag och små och medelstora företag
BAS
Börjar på 38 € per timme
Team av revisorer
Ekonomisk planering & rådgivning
Systeminställningar och integration
AI Tool Integration & Management
Stora företag
Pro

Custom Projekt
Konsultverksamhet inom företagsekonomi
digital Transformation
Finansiella prognoser
RPA konsultation

Dedikera dina uppgifter till Virtual Accountant

Med en virtuell säljassistent kan du lämna över alla uppgifter som inte kräver din expertis och bara fokusera på att avsluta en försäljning. En virtuell försäljningsassistent kan hjälpa dig eller ditt säljteam med uppgifter som datainmatning, kostnadsrapportering, undersöka framtidsutsikter och ställa in påminnelser.

Dedikera de grundläggande försäljningsuppgifterna. Administrativa uppgifter som att hantera sociala medier eller till och med hantera datainmatning behöver inte vara ditt säljteams exklusiva domän. En VA som tillhandahåller adekvata assistenttjänster kommer att hantera dessa administrativa uppgifter med ett öga på att de passar in i ditt säljteams behov.

Outsourca kundrelationshantering. Trött på att hantera uppföljningar? Nå ut till leads? Hantera kundsupport själv? Du har programvara för kundrelationshantering av en anledning. Men om du hellre vill fokusera på olika delar av ditt företag, kan en virtuell försäljningsassistent ta tag i det.‍

Finansiella ERP-partners vi samarbetar med

Strategiska partnerskap med några av de ledande ERP-systemleverantörerna förstärker oss med instrument för att säkerställa våra kunders finansiella och operativa effektivitet.

Vi använder det för redovisning, budgetering, finansiell rapportering och mycket mer.

Corpays logotyper id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 pengar dynamik 366 ekonomiskt fast fullt 2 Pleo 1 saft 1 Första november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1
Corpays logotyper id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 pengar dynamik 366 ekonomiskt fast fullt 2 Pleo 1 saft 1 Första november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1
powered by

Lås upp din ekonomiska potential med vår expertis

  • Personliga finansiella strategier
  • ERP konsultation och integration
  • Analys och planering
  • Virtuell CFO-kunskap

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förbättra din ekonomiska verksamhet!

Steg för att få igång ditt projekt

1. Utvärdering av arbetsbelastning

Först utvärderar våra ekonomichefer din nuvarande redovisningsuppsättning och erbjuder en lösning.

2. Erbjudandet

Vi undertecknar ett avtal, granskar relevanta juridiska policyer och beslutar om startdatum.

3. Introduktion till laget

Vi presenterar dig för teamet som kommer att ansvara för projektet. Vi presenterar nya lösningar vid behov.

4. Tillhandahållande av åtkomster

Vi skapar tillgång till relevanta plattformar för vårt team — till exempel redovisningssystem, banker, löneprogram, etc.

5. Projektanalys

Vi analyserar din ekonomiska verksamhet och kommer överens om arbetsinstruktioner som definierar de exakta uppgifterna, procedurerna och deadlines så att partnerskapet är helt transparent och dataskyddad.

6. Projektstart

Vårt ekonomiteam startar en full operation på de överenskomna uppgifterna och ger kontinuerliga förslag på automatisering och processeffektivisering.

Vår expertis

Bokföring

Vi tillhandahåller expertbokföringstjänster skräddarsydda efter ditt företags behov. Vårt erfarna team säkerställer korrekta finansiella uppgifter, snabb rapportering och personlig support, så att du kan fokusera på att växa ditt företag med tillförsikt.

Integrerad finansiell strategi

Vi går längre än konventionell redovisning och integrerar finansiell strategi i alla aspekter av våra tjänster. Vårt team samarbetar med dig för att anpassa redovisningspraxis med dina övergripande affärsmål.

Riskreducering och efterlevnad

Navigera i komplexa finansiella landskap med tillförsikt. Vår sofistikerade redovisning inkluderar riskhanteringsstrategier och säkerställer strikt efterlevnad av
ständigt föränderliga regulatoriska standarder, inklusive lokala GAAP och IFRS.

Anpassad rapportering för strategiska insikter

Få tillgång till skräddarsydda rapporter som ger strategiska insikter om dina ekonomiska resultat. Vi tror på att tillhandahålla mer än bara siffror; vi tillhandahåller berättelsen som ger dig möjlighet att fatta välgrundade strategiska beslut.

Teknikdriven ekonomistyrning

Utnyttja kraften i tekniken för effektiv ekonomisk förvaltning. Våra lösningar utnyttjar avancerade verktyg och analyser som sömlöst integrerar finansiell expertis med teknik för optimala resultat.

Ekonomifunktionsbedömning och internkontroll

Utvärdera och förbättra din ekonomifunktion med våra grundliga bedömningar. Identifiera möjligheter till förbättringar, effektivitetsvinster och strategisk anpassning inom din ekonomiavdelning. Stärka den interna kontrollen och riskhanteringen för en robust ekonomisk ram.

Automatiserad dokumenthantering

Effektivisera dina dokumenthanteringsprocesser med våra automatiserade lösningar. Från fakturor till bokslut, vår automatiserade hantering säkerställer noggrannhet och effektivitet.

Konsultverksamhet inom ekonomistyrning och skatt

Få tillgång till strategiska konsulttjänster för ekonomistyrning och skatteoptimering. Våra experter ger skräddarsydda råd för att förbättra din finansiella strategi, hantera skatteskulder och optimera det övergripande ekonomiska resultatet.

Avstämningar och redovisningshälsokontroll

Försäkra dig om att dina finansiella uppgifter är korrekta och korrekta genom våra noggranna avstämningar och hälsokontroller för redovisningen. Identifiera och åtgärda avvikelser proaktivt.

Förberedelse av SOP, rutiner och checklistor

Säkerställ operativ excellens med vår omfattande förberedelse av Standard Operating Procedures (SOPs), andra procedurer och checklistor. Vi skräddarsyr dessa dokument efter dina unika behov och ger tydliga riktlinjer för strömlinjeformade finansiella processer.

Kontoplan och Utveckling av redovisningspolicy

Optimera din finansiella struktur med vår expertis i att ta fram en skräddarsydd kontoplan. Vi hjälper också till med att utforma redovisningsprinciper som är i linje med branschstandarder och regulatoriska krav.

Läs mer om ekonominyheter i vår blogg

Har du några frågor?

Boka in en snabb konsultation