Vår berättelse

Aktiebolaget Baltic Virtual Assistants bryter internationella barriärer genom att tillhandahålla kostnadsreducerande anställningslösningar för företag över hela världen.

Baltic Assist grundades 2015 när två framåtblickande och affärsinriktade personer - Andzej Rynkevic och Per Moller - slog sina påsar ihop. Per arbetade som managing partner på Ernst & Young i Danmark och Baltikum, medan Andzej samlade sin erfarenhet på Barclays Technology Centre här i hjärtat av Vilnius. Någonstans längs dessa linjer föddes en idé. Konceptet handlade om att erbjuda kostnadseffektivt arbete och redovisningshjälp för kunder över hela världen.

Den viktigaste egenskapen - allt skulle göras virtuellt och motsvara eller till och med överträffa den kvalitet på arbetet som förväntas in-house. Ett par år senare kan Baltic Assist stolt konstatera att idén och genomförandet var framgångsrikt. Den ständigt växande listan över nöjda kunder tillsammans med hundratusentals (om inte miljoner) sparade pengar genom minskade arbetskostnader för våra partners bevisar vad Andzej och Per försökte säga redan 2015.
Dedikerade virtuella tjänster
Baltic Assist erbjuder backofficeassistans och virtuell redovisning till organisationer av alla storlekar, oavsett vilken bransch de är verksamma inom, i hela vår region. Med oss får du alla fördelar, enkel kommunikation och hjärnkraften hos dedikerad personal på plats till en bråkdel av priset - för varje projekt, varje gång. Vi fokuserar på effektivitet, förstklassig expertis och proaktiv projektledning för att spara pengar åt dig, så att du kan fokusera mer på att driva ditt företag och mindre på personalövervakning.
Vårt uppdrag | Vision
Att förse våra partners med den mest tekniskt avancerade och kostnadseffektiva outsourcingtjänsten.
Att bli den mest eftertraktade, branschledande leverantören av digitala tjänster i världen.
Vår historia