copywriters på baltic assist min

Lyft ditt innehåll och engagera din publik med Baltic Assists virtuella copywriters. Från övertygande försäljningsexemplar till engagerande blogginlägg, vårt team är dedikerade till att skapa övertygande innehåll som är skräddarsytt för dina affärsbehov som driver engagemang och leder till ökade konverteringar. Låt oss vara den kreativa kraften bakom ditt varumärkes röst och se ditt budskap få resonans hos din målgrupp. Kontakta oss idag för att frigöra den fulla potentialen av din onlinenärvaro och meddelanden.

Fördelar med att anlita en av Baltic Assist Virtual Copywriters

Kvalitetsinnehåll

Våra copywriters har erfarenhet av att skapa högkvalitativt innehåll som resonerar med din målgrupp. De kan skriva övertygande försäljningsexemplar, informativa blogginlägg, engagerande innehåll i sociala medier och mycket mer.

Branschkunskap

Vårt team består av copywriters med olika bakgrund och branschspecifik kunskap. Vi kan matcha dig med en copywriter som förstår ditt företag och din publik, vilket säkerställer innehåll som är både relevant och effektivt.

Kostnadseffektiv

Genom att anlita en virtuell copywriter från Baltic Assist får du kostnadsbesparingar jämfört med att ha ett internt team. Du behöver inte oroa dig för de omkostnader som är förknippade med ett fysiskt kontor.

Flexibilitet

Vi erbjuder flexibla engagemangsmodeller, oavsett om du behöver en copywriter på deltid eller någon för ett specifikt projekt. Våra virtuella copywriters anpassar sig efter dina behov.

Konsekvent varumärkesmeddelande

Att upprätthålla en konsekvent varumärkesröst är avgörande. Våra virtuella copywriters ser till att tonen och stilen på ditt innehåll överensstämmer med ditt varumärkes identitet, vilket skapar ett enhetligt budskap över alla plattformar.

Priser

DELTIDS-
Från 17.25 € per timme
Deltids virtuell anställd
84 timmar per månad
Från 1449 € per månad
Inga extra kostnader
HELTID
BAS
Från 13.57 € per timme
Heltidsanställd virtuell anställd
168 timmar per månad
Från 2280 € per månad
Inga extra kostnader
lag
Pro
Custom Priser
Exempel på 4 FTE:s team
Virtuell eller intern avdelning
Olika positioner i projektet
Pengarna tillbaka garanti

Nyckeluppgifter för en virtuell copywriter

Enkla steg för att få en dedikerad virtuell anställd

1. Gratis konsultation

Skicka oss en förfrågan så kontaktar vi dig personligen inom 24 timmar för att diskutera dina affärsbehov.

2. Ge lösningen

Vi kommer att tillhandahålla en lösning för ditt företag med priser och väntar sedan på ditt godkännande.

3. Välj en kandidat

Vi kommer att välja ut och presentera de mest lämpliga kandidaterna för ditt företag.

4. Gå live!

Omedelbart efter urvalet är den valda kandidaten redo att arbeta för dig. Allt du behöver göra nu är att tillhandahålla uppgifter och uppgifter som specialisten kan utföra åt företaget.

Läs mer om virtuella anställda

Introduktionssamtal

Boka in en snabb konsultation